miercuri, 11 noiembrie 2009

Knowing the town

Băi, blogul tocmai a împlinit două zile. Toată lumea să-i zică La mulţi ani! şi să aducă câte un cadou cel puţin la fel de scump ca sandalele lui Becali. :D Glumesc!

Se face că oraşul astă al blogerilor e destul de mare şi competitia e nesimtită :D, adică cel puţin eu nu mă pot numi competitiv (deocamdată :P). Pot să dau eu sute de pungi cu mâncare la "admiratori" şi tot nu voi rezolva ceva, poate dacă vă dau de baut până cadeţi sub masă dar şi aşa raman sceptic.

Astăzi s-a întamplat ca sa ajung la facultate destul de bine dispus şi se pare că pe zi ce trece găsesc tot mai multe subiecte de discutat cu lumea, chiar si politică.
Da, aţi citit bine, POLITICĂ. Cineva zicea că noi tinerii nu suntem interesaţi de aşa ceva, ca suntem prea libertini, ca suntem prea naivi, ca suntem prea prea prea.
Nu ştiu ce credeţi voi dar eu zic că întrecerea asta pentru preşedenţie e prea prea prea. Adică e libertină, e naivă şi spre deosebire de noi aştia tineri e şi destul de costisitoare şi de prost gust. Economia se pare că merge într-un sens gen englezescul "sky rocket" numai ca la noi limita nu e cerul ci pamantul. La cum merge tara in momentul astă o să atingem limita asta foarte curând. Prostia e la ea acasă in aşa hal încât nici ţarile membre UE nu ne mai ajuta pentru că nu au cu cine.

Revenind la campanie, zic eu, să fac aşa o mică comparaţie cu personajele Looney Tunes :

Traian Băsescu - Bugs Bunny. Ăsta e genu ăla de personaj care face mişto de toata lumea în special de vânatorul Elmer Fudd.

Mircea Geoana - nimeni altul decat Elmer Fudd. Ăsta e cum s-ar zice, caterinca campaniei electorale, numai ca tenativa penibilă de a-l vâna tot timpul pe "săracul" Bugs Bunny nu prea îi merge şi se cam dă la fund exact în stil Looney Tunes.

Sorin Oprescu - Marvin the Martian. Mic si verde, cu glume de extraterestru şi gândire de calculator, omul astă, pardon marţianu asta le are pe toate doar că, fiind de pe altă planetă nu prea ştie ce e ăla om şi o cam dă în bară. Aştept să văd dacă işi arata natura umana.

Crin Antonescu - Foghorn Leghorn. Nu ştiţi cine e astă? Va spun eu, e cocoşul alb cu creasta şi mândru ca un ... cocoş ;) De obicei individualist şi mereu în căutare de puicuţe are o şansa macar in rândul ouălelor de gaină si chiar şi aşa nu-i cine ştie ce cocoş.

Corneliu Vadim (zzzzzz) Tudoooor - Mad Doctor. Experimentat pe propria-i piele si cu vene pe scalp e candidatul perfect la proiectul cu gaura neagră si ar fi primul care s-ar sacrifica pentru patria Romania Mare doar ca să vadă dacă pe partea cealaltă e vreo luminiţa salvatoare.

Gigi (pac pac) Becali - Yosemite Sam. Văcar de meserie si om am laptelui el se asemănă perfect pentru că are arme (pac pac), are vorbe dar niciodată nu trece de mustata-i perfect impletită pentru apărearea impotriva duşmanilor alb roşii. De obicei dacă e impuşcat revine cumva din morţi şi reuşeşte să işi faca prieteni tocmai din rândul celor care l-au impuşcat.

Mai e cineva si nu ştiu eu? Probabil sunt naiv si libertin dar poate şi dezinteresat de campania asta dar ce să-i faci n-ai cu cine mă, n-ai cu cine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu